Course Coaching Skills & Horse awareness

Ik ben begonnen met de R-to-B training na een lange zoektocht waarbij ik al wat informatie had verzameld over andere opleidingen voor equicoaching. Helaas waren deze altijd erg duur en ver weg van waar ik woon.

Als alleenstaande moeder van twee tieners moest ik ook rekening houden met de financiële kant. Ik ken Petra al lange tijd en was aangenaam verrast toen ze me vertelde dat ze samen met Eric een training voor R-to-B coach ging starten. Ik was meteen nieuwsgierig en wilde zeker de informatiebijeenkomst bijwonen. Toen bleek dat dit ook een betaalbare training was, was ik volledig overtuigd en schreef me in. Ik heb er geen seconde spijt van gehad. Dit is iets wat ik al lange tijd wilde doen en nu kreeg ik ook de kans.

Na elke trainingsdag ga ik altijd met een super gevoel naar huis. Ik neem veel van de training mee en merk ook in mijn dagelijkse werk dat ik dingen anders benader. Het is absoluut een meerwaarde voor mezelf en mijn werk. Ook als mens voel ik dat ik groei en dat ik dingen op een andere manier kan benaderen dan voorheen, om te bereiken wat ik wil zonder altijd met mijn hoofd tegen de muur te lopen.

Wat ik tot nu toe heb gezien in de training vind ik geweldig en door het verder te oefenen, beheers ik de methodologie en structuren die gevolgd kunnen worden, en ik kan erop vertrouwen dat ik het goed doe. Dat vertrouwen is gekomen door de feedback en positieve tips die ik van Petra en Eric en mijn mede-coach in opleiding krijg. We sturen de geoefende stukken per e-mail en krijgen de nodige feedback en tips van Petra en Eric om het nog beter te doen. Dit helpt enorm om als coach te groeien.

Ik zou geen betere trainers/begeleiders kunnen wensen. Ik ben er 100% van overtuigd dat iedereen die deze training volgt alleen maar beter kan worden, zowel voor henzelf als voor toekomstige coachees, en een zeer goede coach zal worden.

Voor degenen die twijfelen of dit een goede training is, zou ik zeggen: kom luisteren naar de informatie en begin dan vol overtuiging aan de training. In ieder geval vind ik het de moeite waard en geweldig om te volgen.