Introductie Roots-to-Bridges coachopleiding Posities in communicatie


Communicatie vormt een krachtig middel in de interactie tussen individuen. Taal vertegenwoordigt slechts één aspect van deze communicatie. Binnen dit proces volgen boodschappen en reacties op wat we horen en zien elkaar in rap tempo op.

Woorden hebben de potentie om niet alleen te informeren, maar ook om vreugde te brengen of pijn te veroorzaken. Emoties zoals angst, frustratie en onzekerheid kunnen hieruit voortvloeien. Het bewust waarnemen van woorden, gedachten en gevoelens in onplezierige situaties vormt een beginpunt voor het bewust worden van zowel jouw eigen reacties als die van anderen.

Roots-to-Bridges biedt een krachtige praktische begeleidingstool gebaseerd op de theorie van “Transactionele analyse”. Deze workshop verschaft inzichten die individuen in staat stellen om op een andere manier naar gebeurtenissen te kijken en bewustwording te ontwikkelen. Het is een toepasbaar instrument voor hulpverleners, consultants, coaches en eenieder die betrokken is bij het begeleiden van mensen.

Door een paard te integreren in deze tool, wordt het veranderingsproces versneld en versterkt.

Kom de drama-driehoek zelf ontdekken en het verschil ervaren met en zonder paard.

Schrijf je nu in via Mailadres
23 april van 19 tot 21u30 of 1 juni van 14 tot 16u30

Locatie Domein Panhof te Peer
Kostprijs: € 25,-

Schrijf je nu in

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam