Klei zet aan tot praten

Het uiten van gevoelens, gedachten en zelfbeeld is vaak een uitdaging, omdat het delen van zeer persoonlijke zaken voelt als het betreden van glad ijs. Het maakt mensen kwetsbaar en brengt hen buiten hun comfortzone.

Een hulpverlener, coach of begeleider kan ruimte creëren door de kracht van stilte te benutten, wat met name behulpzaam kan zijn voor bepaalde hulpzoekenden, hoewel stiltes voor anderen als ongemakkelijk worden ervaren.

Het doel van zowel de hulpverlener als de Roots-to-Bridges coach is het opbouwen van vertrouwen. Dit wordt bereikt door de coachee in contact te brengen met zichzelf en een sfeer van rust in de sessie te brengen. Een klomp klei kan de focus verdelen tussen het werken met de klei en het zoeken naar antwoorden op gestelde vragen. Deze creatieve werkvorm kan op verschillende manieren worden toegepast, zowel in individuele begeleiding als in groeps- of familieverband. De combinatie van creatieve opdrachten en de aanwezigheid van een paard voegt nog een extra dimensie toe.

Ontdek en ervaar deze tool zelf, zowel met als zonder paard.

Schrijf je nu in.
4 mei van 14 tot 16u30 of 14 mei van 19 tot 21u30

Manege Panhof
Panhovenstraat 5
Peer
Kostprijs: € 25,-

Schrijf je nu in

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam