Over ons

Roots-to-Bridges Recovery ondersteunt individuen die te maken hebben met mentale uitdagingen, met als doel om hen snel terug te laten deelnemen aan de activiteiten die ze het liefst willen ondernemen. Dit doen we met behulp van een unieke en resultaatgerichte methodiek.
0
Cursusssen
0
Studenten vertrouwen ons

professional

Wie is Roots-to-Bridges?

Eric Van Poucke

Bedenker

  • Equicoaching- Roots-to-Bridges-Ho-wareness
  • Jouw luisterend oor
  • vrij van alle denkbare oordelen

De start van de Equicoaching-methode

Inleiding tot Eric Berne’s Transactionele Analyse onthulde zijn fascinatie voor de combinatie van mens en paard. Hij ontdekte opmerkelijke overeenkomsten in de manier waarop mensen met elkaar communiceren en hoe ze met paarden omgaan. Wat hij waarnam tussen mensen en paarden, herkende hij ook in zijn interacties met zijn eigen paard.

Het idee begon te groeien: waarom de leerlingen niet direct laten ervaren wat hij zag en voelde met zijn paard, Pino? Dit zou de theorie sneller en dieper kunnen verankeren. Zo werd de kiem gelegd voor zijn nieuwe benadering. Volgens Eric Van Poucke is Equicoaching een veelzijdige methode met onmiddellijk merkbare resultaten, die worden ervaren en begrepen door middel van zintuiglijke waarnemingen.

Vertrouwd door meer dan 684 studenten over de wereld.

Schrijf u in voor een van onze cursussen

1. Kies je cursus

De R-to-B opleidingen kiezen

2. Schrijf je in en leer

Leer alles over de R-to-B methodiek

3. Certificaat halen

Je hebt de Roots-to-Bridges Coachingskills