Coaching Skills and Horse Awareness

 

Ik ben de opleiding R to B gestart na een lange zoektocht waar ik reeds een aantal info momenten had gehad over andere opleidingen voor equicoaching, jammer genoeg waren deze altijd heel duur en ver vanwaar ik woon.

Ik ben een alleenstaande moeder van 2 tieners en dus was ook de financiële kant een punt waar ik zeker rekening moest mee houden.

Ik ken Petra al langer en was dan ook blij verrast toen ze me doorgaf dat ze samen met Eric een opleiding ging opstarten voor R to B coach. Ik was meteen nieuwsgierig en wou zeker het infomoment bijwonen. Toen dit ook nog eens een betaalbare opleiding bleek was ik helemaal overtuigd en heb ik mij ingeschreven, ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Dit is wat ik al heel lang wou doen en nu  kreeg ik ook de kans om dit te doen.

Na elke opleidingsdag ga ik altijd met een super gevoel naar huis, ik neem heel veel mee van de opleiding en ook in mijn dagelijkse werk merk ik dat ik anders naar dingen kijk, dus het is zeker een meerwaarde voor mijzelf maar ook voor mijn werk. Ook als mens voel ik dat ik groei en dat ik zaken op andere manieren kan benaderen dan ik vroeger deed om eruit te komen zoals ik het wil en zonder daarbij niet altijd met mijn kop tegen de muur te moeten lopen.

Wat ik tot nu toe gezien heb in de opleiding vind ik super en door het daarna ook verder in te oefenen, op deze manier krijg ik de methodiek en structuren die te volgen zijn onder de knie en kan ik erop vertrouwen dat ik het goed doe. Dat vertrouwen is er gekomen door de feedback en de positieve tips die ik krijg van Petra en Eric en mijn medecoach in opleiding. De ingeoefende stukken sturen we door via mail en hierop krijgen we de nodige feedback en tips van Petra en Eric om het nog beter te doen. Dit helpt enorm om te groeien als coach.

Ik kan mij geen betere opleiders/begeleiders wensen, ik ben er voor de volle 100% van overtuigd dat iedereen die deze opleiding volgt er alleen maar beter uit kan komen, voor zichzelf en toekomstige coachee’s en een hele goeie coach zal worden.

Voor wie eraan zou twijfelen of dit een goeie opleiding is, zou ik zeggen, kom zeker luisteren naar de info om daarna met volle overtuiging met de opleiding te starten. Ik vind ze in elk geval de moeite en super om te volgen.